Ignis05 marudzi to ten mój najstarszy młodszy jest zachwycony ogrodem i roślinami i oby mu tak zostało

W Tesco były ładne magnolie ale transportu autobusem to by nie przetrwały na pewno

To się teraz muszę nad tym zastanowić, szkoda by było roślinek, a przy moich zdolnościach i umiejętnościach, wspomniany efekt - murowany, a chciałam do nich siać rośliny, które nie lubią przesadzania, ale chyba to jest dla mnie zbyt duże ryzyko.survivor26 pisze:Oby nie z takim jak ja...całkiem dorodną pleśń w części z nich wyhodowałamroza333 pisze:Witajcie kupiłam sobie doniczki torfowe będę w nich siała pierwszy raz ciekawe z jakim skutkiem.Trzeba uważać z podlewaniem i nadmiarem miłości, bo im szkodzi
![]()
I oby nie z takim jak ja, bo też udało mi się wyhodować piękną pleśńsurvivor26 pisze:Oby nie z takim jak ja...całkiem dorodną pleśń w części z nich wyhodowałamroza333 pisze:Witajcie kupiłam sobie doniczki torfowe będę w nich siała pierwszy raz ciekawe z jakim skutkiem.Trzeba uważać z podlewaniem i nadmiarem miłości, bo im szkodzi
A co będziesz siać? Przy okazji Ci odpowiem w sprawie tawułek: kupowałam na alle u użytkownika ogrodnik ale dużo taniej ma p. Marek Podstolec...ja kupiłam u ogrodnika, bo i tak krzewy u niego zamawiałam, ale samych tawułek nie warto
Wniosek z tego taki, ze doniczki torfowe przeznaczone są dla ogrodników traktujących rośliny raczej z szorstką miłością, a nie kochajacych je całym sercem i pełną konewkąiwona0042 pisze:I oby nie z takim jak ja, bo też udało mi się wyhodować piękną pleśńsurvivor26 pisze:Oby nie z takim jak ja...całkiem dorodną pleśń w części z nich wyhodowałamroza333 pisze:Witajcie kupiłam sobie doniczki torfowe będę w nich siała pierwszy raz ciekawe z jakim skutkiem.Trzeba uważać z podlewaniem i nadmiarem miłości, bo im szkodzi
A co będziesz siać? Przy okazji Ci odpowiem w sprawie tawułek: kupowałam na alle u użytkownika ogrodnik ale dużo taniej ma p. Marek Podstolec...ja kupiłam u ogrodnika, bo i tak krzewy u niego zamawiałam, ale samych tawułek nie warto
uważaj z podlewaniem