Marzenko nie mogę się napatrzeć na Twoje roślinki.Ciekawa jestem,czym mnie jeszcze zachwycisz.
Już postanowiłam,że na mojej liście zakupów musi znaleźć się serduszka (serduszki? ).
Sasanki niestety zanikły zupełnie.
Ciekawe,co im nie pasowało?
Obok mam posadzone lilie i śmigają,aż miło popatrzeć malgosia45
Marzenko na działce masz busz i gdzie pomieszczą się byliny lata ?
Rodgresja ma bardzo dziwny kształt liścia - jaka to odmiana ?
Ja mam Rodgersję kasztanowcolistną
Świetny i zadbany skalniak!
Piękne kukliki!
Ja swoje mam w cieniu przy rabacie hostowej. Doskonale ożywiają ten zakątek
I w ogóle pięknie masz! Tak czyściutko!
Witaj Marzeno
na razie obejrzałem ten wątek , ale obiecuję w weekend się poprawić
Masz na prawdę dużo śliczności, wszystkie roślinki takie super dorodne i wszędzie wyplewione. Nie wiem kiedy ty na to czas masz. U mnie 100 razy mniej 'areału' a chwast chwasta chwastem pogania
Bociany super
maryla-56_56 malgosia45 iwona0042 christinkrysia takasobie
dzięki za odwiedzinki
Krysiu to rodgersja sercolistna od naszego forumowego Drozda ,bardzo mi się podoba , Małgosiu koniecznie posadz w ogrodzie serduszkę ta różowa bardzo szybko rośnie i pięknie ozdabia wiosenne rabatki
i trochę dzisiejszych fotek
oraz mój warzywniak ok100 m kw.
hosty wyhodowane z nasion 2 sezon teraz już popilnowane w doniczki
Marzenko pięknie wyglądają tulipanki skąpane w morzu niezapominajek i rododendron prześliczna odmiana. Dzięki nim ogrody zamienią się teraz w wielkie kolorowe bukiety Oby nie było upałów, żebyśmy mogli jak najdłużej nacieszyć się ich urodą.....
Warzywnik cudownie utrzymany. Ja mam 1/5 tego i zewsząd wrasta skrzyp i topinambur
Pieknie Ci kwitnie rododendron!
Te siewki hosty mnie powaliły! Mi też się coś tam rozsiało, ale nie sądzę, by to ktoś chciał
Może rzeczywiście wsadzę do donic i będę rozdawać gościom
MARZENKO....dawno nie byłam u Ciebie, ale wiesz chyba dlaczego....już zaczynam pomaleńku się organizować to i częściej będę Cię nawiedzać.....warzywniak Twój już taki dorosły i taki pod sznureczek.........
podziwiam Ciebie za hodowlę host.....czy nasionka kupowałaś czy ze swoich zbierałaś i wysiewałaś
Marzenko ,na zdjęciu obok zawilca,to może jest kwitnący orlik???
Ja mam pierwszy raz,mają pąki.Już nie mogę się doczekać ,żeby zakwitły.
Czy one się rozrastają?
Pozdrawiam weekendowo. malgosia45
Marzenko-ale ładnie u Ciebie
Widzę cudnie rozrośnięty kuklik zwisły....u mnie chyba mu nie pasi....od kupienia nie rozrósł się wcale a wręcz zmalał
Piękne połączenia roślinek