Eluś , cieszę się że jesteś
Oczywiście będą i różyczki, psinka wymiziana, dziękuję, ale mamy z nią straszny kłopot, jest chora i kiepsko się zapowiada
Kasiu Kaniu , Westerland to wspaniała róża, bardzo ja lubię, rzeczywiście ładnie urosła, nie trzeba się schylać aby powąchać
Okrywówka nie taka mała, szybko rośnie , wypuszcza długie pędy i ślicznie kwitnie . Lilia orientalna, u mnie orientalne sobie radzą , chociaż w tym roku wszystko szybko przekwita i więdnie od upału
Ewuś, dzięki
Woda nie jest oczywiście jeszcze najlepsza, ale juz przestałam się przejmować

, lilie pięknie rosną i kwitną, jestem nimi zachwycona w tym roku

, podłączyliśmy pompkę od akwarium aby mieszała lekko wodę i jakoś się kręci
Kasiu, a jaką różyczkę potrzebujesz ?
Z powtarzających kwitnienie polecam New Dawn, jasno różowa, ale wydaje mi się że ty ją masz, w kąciku wypoczynkowym .
Z kwitnących raz ale za to bardzo obficie mogę polecić Flammentanz -czerwona, albo Alchymist -różowo-łososiowa, cudna, te mogę polecić z czystym sumieniem, rosną u nas i nie wymarzają
Anuś , lilia pięknie kwitnie, co rusz ma nowy pączek, jestem zachwycona ale i też zadziwiona, ponieważ tak jak rozmawiałyśmy , myślałam że przyjdzie mi czekać na kwiaty rok albo dwa , a tu taka niespodzianka
Dziś znowu upalny dzień, więc dla ochłody pokażę - znowu - oczko

, śliczne lilie , którymi jestem zachwycona w tym roku .
Kwitną wszystkie trzy odmiany
LIlie biało-różowe od Gieni , w środku różowa , zeszłoroczna kupiona z forum, i biała z żółtym środeczkiem od Ani