Misiu u mnie też bardzo sucho, aż rośliny pokładają się.
Mam nadzieję, że w końcu popada, ale oczywiście bez przesady...tydzień, czy dwa
Zabeczka101059 pisze:No kochana takie zdjęcia
kwiaty piękne a zdjęcia istne cudo

I kto, to mówi
Dzidziu może Twój geniusz spłynął na mnie ?
Chyba muszę częściej zaglądać do Twojego wątku
Agusiu życzenia młodym przekazałam

Od dawna jesteś dla mnie ideałem młodej kobiety.
Ja chyba nigdy nie byłam taka pracowita. Na dodatek za każdym razem, kiedy Cię odwiedzam, odkrywam twoje nowe talenty...czy ty w ogóle śpisz
Agnieszko na pierwszym zdjęciu jest rosplenica. Musisz przyznać, że to wyjątkowo urocza trawa i nie ważne, czy jest mokra, czy sucha
Heleno mam nadzieję, że mi przejdzie, bo mam jeszcze sporo roboty w ogrodzie, a na razie chce mi się tylko spać
Justynko moja trójsklepka zaskoczyła mnie swoją obecnością. Ja naprawdę, nie pamietałam, że coś takiego przywlekłam do ogrodu. Jednym słowem ma szczęście, że jej nie wyplewiłam...a właściwie, to ja mam szczęście, że takie cudo mi zakwitło

Ona naprawdę jest cudowna.
Dorotko moje rośliny też omdlały. Najbardziej hortensje, ale taka jest uroda piaszczystej gleby
Trochę nie chce mi się podlewać, więc liczę na prysznic z nieba
Elu a dlaczego właściwie nie masz storczyków ? Przecież to takie piękne kwiaty
majorowa pisze:Iwonko komplementy wszystkie dla ciebie tylko diabeł imiona zamienił

Przyrzekam więcej zmęczona nie wypowiadać się w cudzych wątkach

Na swoim można

Gosiu na swoim też nie można, bo człowiek pisze bzdury, aż wstyd...oj wiem coś na ten temat
Za wszystkie komplementy dziękuję
Witaj
Aniu. Jakoś do tej pory nie przyszło mi do głowy, aby zrobić zdjęcia domowi. Jedno jest pewne, nie przypomina on już "grobowca", tak popularnego w latach 70-tych. W tym wątku pokazałam mój taras, więc może w kolejnym pójdę dalej