Iwonko faktycznie bączek wie co dobre

. Róże z dnia na dzień coraz piękniejsze . Czekam z niecierpliwością na świeżynki

.
Marysiu Twoje róże dadzą popis w swoim czasie

. Na pewno się doczekasz . U mnie ostatnio w nocy coś popadało ale to dalej za mało

. Dziękuję i wzajemnie .
Kasiu te róże, które w tym roku cudnie już mi kwitną sadziłam jesienią 2015 lub wiosną 2016 roku więc wcale długo na nie czekać nie musiałam. Ty też na pewno doczekasz się na swoje różyce

. Ostróżki tego roku też super kwitną i w końcu są wysokie

.
Ewo dziękuję za dobre słowo

. Ballerina świetnie przetrwałą zimę bo praktycznie wcale jej nie cięłam . Ona jest bardzo żywotną różą i szybko przyrasta. Polecam z całego serca

. Pozdrawiam .
Moniko witaj u mnie

. Ceglana ściana to stodoła

. Bardzo dziękuję za dobre słowo i pozdrawiam .
Małgosiu ależ ten czas szybko leci , prawda

? Powiem Ci tak- miejscami mam za rzadko a miejscami za gęsto

i taka to u mnie polityka . Mam nadzieję, że kiedyś dojdę do ładu i składu . Auto póki co sprawuje się rewelacyjnie i oby tak zostało, dziękuję i pozdrawiam

.
Aniu uważam, że powojniki i róże to najlepsze duety . Mam ich u siebie kilka a poza tym mam też powojniki posadzone luźno i mają być jako okrywowe. Fajnie mieszają się z innymi roślinami

. Dziękuję za komplementy i pozdrawiam

.
Małgosiu- clem j też mam już dość tego przeciągania się papierkowych spraw

. Ciągle jakiś podpis, ciągle coś i w rezultacie sprawa się przeciąga. W każdym razie już bliżej niż dalej a my cierpliwie czekamy. Na razie choróbska zawładnęły naszym domem ale mam nadzieję, że w końcu będzie lepiej. Dziękuję za rady odnośnie lnu, pozdrawiam

.
Sylwio bardzo lubię tego bodziszka. Szybko tworzy fajne kępki i śliczny ma kolor. Niestety jakieś małe gąsieniczki co roku mi go podgryzają i ma dziurawe liście

. Naparstnica dopiero w tym roku tak cudnie urosła , sama jestem pod wrażeniem

.
CDN