Serdecznie dziękuję za wpisy i troskę o mojego syna i o mnie
Wypoczęłam, jestem spokojniejsza a syn czuje się coraz lepiej, najgorsze ma już za sobą i najprawdopodobniej we wtorek wróci już do domu. Jesteście wspaniali czytając Wasze wpisy człowiekowi robi się lżej na sercu, jeszcze raz dziękuję

Aguś-aage tegoroczna jesień jet przepiękna i póki trwa musimy się cieszyć jej urokami
Sylwiu-promyczku należy Ci się ogromny buziak

Dziękuję kochana

Uleńko agawa jest u mnie od 13 lat, nie wiem po ilu latach zakwita, ale kiedyś ktoś mi powiedziała, że dopiero po 40 więc chyba nie doczekam kwiata. Powiedz proszę, czy żeleźniak szybko się rozrasta, w jakiej ziemi rośnie u Ciebie i czy sam się rozsiewa? Bardzo podoba mi się ta bylina i ogromną przyjemnością zaprosiłabym ją do mojego ogrodu.
Teresko-tesiu dziękuję za troskę i za słowa otuchy, jesteś kochana

Alicjo gazania zaskoczyła mnie bardzo inne kwiaty zmarzły a ta kwitnie w najlepsze. Kochana jest mi bardzo miło, że troszczysz się o mnie i syna. dziękuję Ci z całego serca i przesyłam buziaka

Grażynko-byna marcinki kopiłam w Castoramie, 3.70 za sztukę i teraz żałuje, że wzięłam tylko dwie sztuki. Piękne są i jak się rozrosną, bardzo chętnie się z Tobą podzielę
Małgoś-slotys posadzenie Anabelki obok berberysu było moim zamiarem, pomyślałam, że będzie świetny kontrast i nie pomyliłam się Teraz tylko czekać, aż hortensja się rozrośnie, bo w tym roku miała tylko trzy kwiaty.
Grażynko-gracha dziękuję jesteś kochana, martwisz się o mojego syna i o mnie. Jest mi bardzo miło i cieplej robi się na sercu

Gosiu-Margo teraz, gdy kwiaty już nie kwitną, krzewy grają główną role w ogrodzie. Cudownie się przebarwiają i warto mieć kilka w ogrodzie.
Beatko-juni tegoroczna jesień jest przepięknie kolorowa i oby trwała jak najdłużej
Aniu-anabuko ja też byłam zaskoczona, że gazania przetrwała przymrozki, jest prawdziwą twardzielką i warto ją zaprosić w przyszłym roku do ogrodu. Buziak

Ewuniu zagadkę rozwiązała Sylwia-promyk, nie mogłam się powstrzymać jak przeczytałam ten dowcip w gazecie, bardzo mnie rozbawił Ewuniu dziękuję za troskę

Mufeczko masz racje takie nocne akcje są bardzo wyczerpujące a czekanie na wyniki dłużyło się strasznie. Najgorsze mamy już za sobą, syn czuje się co raz lepiej i najprawdopodobniej we wtorek wyjdzie już do domu. Dziękuję za słowa otuchy, jesteś kochana

Mamciu Tereniu dziękuję

Dorotko bardzo się cieszę, że już jesteś bo przyznam trochę się martwiłam. Czekam na fotorelację i opowieści

Martuniu dziękuję, jesteś wspaniała, troszczysz się o mojego syna i o mnie, buziaczek

Aguś-agatko123 jest już dobrze, buziaczek

Sylwuś85 jesteś kochana, dziękuję za troskę i zapraszam do mojego ogrodu jak najczęściej, będzie mi niezmiernie miło

Aguś-Kochammmkwiaty syn czuje się już dobrze a ja wypoczęłam i jestem spokojniejsza. Dziękuję za wsparcie i troskę

Do Waszych ogrodów zajrzę wieczorem. Jeszcze raz dziękuję. Jesteście wspaniałymi ludźmi

Zapraszam do kolejnej części wątku a moderatora proszę o zamknięcie wątku