Witam wszystkich serdecznie
Przez ostatnie dni siedząc z wnukiem przy przygotowaniach do próbnej matury przypominałam sobie swoje zmagania i piękno tamtych dni.Mam nadzieję że pójdzie mu dobrze i że moja pomoc przydała mu się na coś .Teraz nadrabiam zaległości forumowe i buszuję po szkółkach i sklepach internetowych jak zresztą z pewnością większość forumowiczów .Cieszę się że mam tak wielu Miłych Gości w nowej części wątku .
Bożenko , dzięki za wyjątkowo piękną różę
Alu , jesteś niezawodnym gościem , dzięki , i Tobie również dużo , dużo zdrówka .
Zuziu , Ty wiesz ile mnie jeszcze czeka pracy żeby ten mój ogród nabrał ładnego wyglądu i zawsze potrafisz skutecznie mnie mobilizować . Stokrotne dzięki
Iwonko 1 Przez rok mojej bytności na forum poszerzyłam swoją wiedzę o roślinach ale też przestałam bać się własnego laptopa

i coraz śmielej sama próbuję z coraz mniejszą pomocą sobie radzić .Dzięki za odwiedziny.
Iwonko 042 ,w tym roku zima nie jest dla mnie przyjemnością bo uziemniona jestem w dalszym ciągu w murach , chociaż po troszku wychodzę na balkon to i tak jak Ty , wyczekuję już ciepełka .
Maniołek , witam całkiem nowego gościa . Furtka zawsze szeroko otwarta . Dziękuję za pochwały i za odwiedziny .
Moniczko , zawsze i niezmiennie bardzo się cieszę z Twoich odwiedzin bo dzięki Tobie zaczełam inaczej patrzeć na swój ogród .Pozdrawiam i myślami zawsze jestem z tobą .
Oleńko , dzięki i cieszę się że pamiętasz i zaglądasz .
Bożenko , rozpieszczasz mnie wręcz nieprzyzwoicie .
Troszkę kolorowych ,słonecznych wspominek .