Mam nadzieję, że Radek nie będzie miał mi tego za złe, że w jego wątku o mnie, ale jakoś muszę odpowiedzieć na ta prywatę - z góry przepraszam

. Bardzo mi miło, ze tak uważasz

. Postaram sie jakiś watek założyć o swoim ogrodzie i wtedy coś szerzej napisze pokaże zdjęcia swoich roślin. Oczywiście pracy w ogrodzie jest bardzo dużo i czasami trudno mi było znaleźć wolnego czasu, biorąc pod uwagę, ze przez ostatnie 5 lat zajęty byłem doktoratem. Dlatego troszkę zaniedbałem mój ogród.Cóż jednak tęsknota za uprawą roślinami jest silna i w tym roku troszkę przearanżowałem ogród zasiliłem kompostem i zobaczymy jak to będzie wyglądało. Wszystko jednak napisze w swoim poście jak powstał mój ogród i jaka niesie symbolikę

.
Radek kolejny facet, który kocha rośliny. I dobrze. Ja sam kiedyś interesując się ogrodnictwem czułem się jak dziwak. Kiedy moi koledzy fascynowali się samochodami, piłka nożną, ja wolałem obserwować przyrodę i kupować rośliny. W końcu jakby nie patrzeć ogrodnik to zawód męski hehe

:P:P
pozdrawiam
bejka1970 pisze:Odwrotnie niż w życiu w ogrodzie zachwycają mnie falbanki u liliowców i ostre kontrastujące kolory...matka natura potrafi to tak połączyć,że zachwyca zamiast razić

Napisz jeśli możesz jak masz na imię,milej będzie rozmawiać i koniecznie w swoim profilu w podpisie wklej adres swojego wątku...łatwiej nam będzie trafić

a roślinki do pokazania masz piękne
I jeszcze taka mała prywata na koniec:
Damek załóż swój wątek plissss,bom strasznie ciekawa...sprzedażowy już znam i czekam na wiosenną ofertę

,a i po twoich wpisach w różnych miejscach na forum widać ,że wiedzę masz ogromną