Witajcie ......wróciłam z wczasów stęskniona za domkiem i ciekawa moich zielonych przyjaciół....a tu
  Witajcie ......wróciłam z wczasów stęskniona za domkiem i ciekawa moich zielonych przyjaciół....a tu   
   wstyd pokazać....biorę się do roboty, popielę, powycinam co nieco to i zdjęcie wkleję....ale najpierw porządki a dopiero przyjemności....
  wstyd pokazać....biorę się do roboty, popielę, powycinam co nieco to i zdjęcie wkleję....ale najpierw porządki a dopiero przyjemności....Nasze wspomnienia z szalonej wyprawy :
dziewczyny przywiozłam wam jajo dinozaura

...
... ...
... ...
... ...
... ...
... ...
... ...
... ...
... ..
.. ..
.. ..
..
Góry Świętokrzyskie to wspaniałe miejsce do wypraw zdobywczych z dzieciakami-polecam, my zakochaliśmy się w tamtym klimacie
 miał być kilku dniowy Bałtów ale włączył się nam błądzik i polecieliśmy dalej ....a jest co zwiedzać jak to napisali "Rodzinne miejsce dobrej przygody..."
  miał być kilku dniowy Bałtów ale włączył się nam błądzik i polecieliśmy dalej ....a jest co zwiedzać jak to napisali "Rodzinne miejsce dobrej przygody..." ...
...
 ...
...
 ...
...
 ...
... ..
.. ...
...
 ...
...
 ...
...
jeszcze poczęstuje was torcikiem

zdjęć mam mnóstwo.....wspomnień jeszcze więcej.......
melduje się że już jestem i jak tylko się uporam to wkleję coś z ogrodu

jestem pierwsza ...piękna relacja z podróży
 jestem pierwsza ...piękna relacja z podróży  ciekawe a co pokażesz z ogródka...
 ciekawe a co pokażesz z ogródka...

pomyśl jak się wykluje to będę musiała to wykarmić
 pomyśl jak się wykluje to będę musiała to wykarmić   zastanawiam się czy lepiej zeby było to roślinożerne czy mięso....
 zastanawiam się czy lepiej zeby było to roślinożerne czy mięso....  ...
 ...