Józefie własnie skończyłam 2 -gą część Twojego wątku cudny ogród, proszę napisz jak nazywa się roślina z postu z 9 lipca ( str 81) taka biała z fioletowym obrzeżem?
Serdeczne podziękowania dla Dorotki (babuchny) Annaha prawdopodobnie chodzi Ci o floksa gwiaździstego..witam i pozdrawiam...
Wczoraj zrobiłem sesję zdjęciową ,niestety tylko komórką więc jakość nie najlepsza..
Najpierw pozowała jaszczurka..
później paź królowej..
no i kwiatkowo...
Józiu inne trawy od Ciebie pięknie rosną, jedynie miskant protestuje, już 2 x brałam i klapa. Z daliami to przegapiłam tego roku, ale się poprawię. Teraz przez objazdy ciężko trafić do Ciebie, a z chęcią bym zobaczyła Twoje cudowności.
Przeglądam Twoje wątki i jestem pod wrażeniem. Gratuluję!!!
Od dawien dawna podoba mi się glorioza, która u Ciebie sobie świetnie radzi. Dwa razy kupowałam gloriozę i próbowałam ją uprawiać i dwukrotnie poniosłam klęskę. Ale patrząc na Twoje roślinki, widzę że można. Muszę spróbować jeszcze raz. W końcu do trzech razy sztuka.
echhhhhhhhhhh ale mam smaka na jakieś odwiedziny
jak tak patrzę na Twoje zdjęcia to chyba się przeproszę z jednorocznymi..tyyyle kwiatów, tak kolorowo..a u mnie to rózne odcienie zieleni tylko
pozdrawiam