To moje pierwsze kroki zarówno na forum jak i w ogrodzie. Całe życie spędziłam w bloku na czwartym piętrze i do głowy by mi nie przyszło, że ja, mieszczucha, zdobędę się na odwagę by wyprowadzić się na peryferie do małego domku z ogródkiem. No właśnie. O ile dom to w zasadzie etap zamknięty (no przynajmniej do pierwszych remontów ) to ogród hm... realizuje się chyba przez całe życie. I z początku chciałam tylko iglaki tak aby najmniej było przy tym roboty, ale... Co weszłam do sklepu ogrodniczego nie mogłam się nadziwić ile pięknych roślin można mieć. Niewyobrażalne! No i tak moje plany spaliły na panewce. Pierwszym pomysłem był skalniak utworzony z pozostałej ziemi utworzony na wiosnę tamtego roku.
  To moje pierwsze kroki zarówno na forum jak i w ogrodzie. Całe życie spędziłam w bloku na czwartym piętrze i do głowy by mi nie przyszło, że ja, mieszczucha, zdobędę się na odwagę by wyprowadzić się na peryferie do małego domku z ogródkiem. No właśnie. O ile dom to w zasadzie etap zamknięty (no przynajmniej do pierwszych remontów ) to ogród hm... realizuje się chyba przez całe życie. I z początku chciałam tylko iglaki tak aby najmniej było przy tym roboty, ale... Co weszłam do sklepu ogrodniczego nie mogłam się nadziwić ile pięknych roślin można mieć. Niewyobrażalne! No i tak moje plany spaliły na panewce. Pierwszym pomysłem był skalniak utworzony z pozostałej ziemi utworzony na wiosnę tamtego roku. W tej chwili wygląda tak:

Mam nadzieję, że nie wygląda to tragicznie. Proszę o uwagi. Pozdrawiam serdecznie, Monia.

pozdrówka dla Twojego eMa oby zawsze łapał takie piękne sztuki
  pozdrówka dla Twojego eMa oby zawsze łapał takie piękne sztuki   jak się domyślam będzie ich coraz więcej. Natomiast pasja męża...
 jak się domyślam będzie ich coraz więcej. Natomiast pasja męża...  

. A i rybek już w swoim życiu sporo nałapał (nie lekii jest żywot  żony męża zapaleńca), pozdrowienia przekażę. Dzięki Isiu
 . A i rybek już w swoim życiu sporo nałapał (nie lekii jest żywot  żony męża zapaleńca), pozdrowienia przekażę. Dzięki Isiu

i idę spać
 i idę spać   . Dobranoc
 . Dobranoc