Wynajmowane ogrody Margolci (a tak chce mieć własny!)
- Maska
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Re: Wynajmowane ogrody Margolci (a tak chce mieć własny!)
Margolciu gratuluję ! domek w świetnym stanie. Potem jak ochłoniesz napisz więcej i może zdjęcia zrób (wstaw) domu w środku i obejścia! 

-
- Od: 21 kwie 2009, o 21:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
..jejciu MARGOLCIA....dom jak z bajki
a jakie ładne drzwi wejściowe frontowe bo myślę, że są drugie które wyprowadzą Was na podwórze
GRATULUJĘ widzę Was jak świętujecie......szukajcie a znajdziecie ma potwierdzenie.

GRATULUJĘ widzę Was jak świętujecie......szukajcie a znajdziecie ma potwierdzenie.

Od przybytku głowa nie boli cz.4 Cz.5.aktualna
Igłą malowane, szydełkiem wydziergane
Moje wątki - Pozdrawiam Krystyna
no to super gratuluje, to kiedy się wprowadzasz do nowego domku?
- Antooosia
- 1000p
- Od: 8 sty 2008, o 08:49
Przepiękny!Jeśli pozwolisz,ustawię jako tło pulpitu...jest bajkowy.Gratuluję spełnionego marzenia 

Pozdrawiam,Kinga.
Na skraju lasu jest mały domek...
Na skraju lasu jest mały domek...
- Margolcia_K
- 200p
- Od: 27 kwie 2014, o 14:58
Dorotko - oj, poszaleję! Byleby tylko sił starczyło, bo roboty mnóstwo.
Pati - nie męcz męża! Przecież Wasz domek też piękny, a zresztą dom to nie tylko budynek i ogród. To jego wnętrze czyli mieszkańcy i miłość, którą się darzą na co dzień. Co by Ci przyszło z najpiękniejszego domu świata gdyby nie Twoje dziewczynki, małż i cała reszta!
A zdjęcia będą. Aż do znudzenia!
Marysiu - odreaguję i się postaram przedstawić dokładnie "moje włości". Dom nie jest w aż tak świetnym stanie, ale nie jest to też ruina. Właściwie można w nim zamieszkać od razu, ale chcemy zrobić najpierw kilka poprawek i dopiero się wprowadzić. I szaleć!
Krysiu - te frontowe drzwi to obecnie "zmyła". One są atrapą, bo zamurowane. Od środka jest za nimi łazienka. A wejście od podwórka, już niestety nie tak ładne.
szostani - chcemy się wprowadzić do połowy lipca, no i chcemy najpierw wyremontować łazienkę, a jak się uda to i dach. A w międzyczasie będziemy robić co się da! A roboty - oj, oj!
Kinga - witam Cię i cieszę się, że się podoba. Może zmienimy dach i będzie jeszcze ładniejszy!?
Jeszcze dajcie mi trochę odsapnąć pls
i postaram się opisać posiadłość dokładniej, ale chyba to już w nowym wątku?! Jak myślicie?

Pati - nie męcz męża! Przecież Wasz domek też piękny, a zresztą dom to nie tylko budynek i ogród. To jego wnętrze czyli mieszkańcy i miłość, którą się darzą na co dzień. Co by Ci przyszło z najpiękniejszego domu świata gdyby nie Twoje dziewczynki, małż i cała reszta!

A zdjęcia będą. Aż do znudzenia!
Marysiu - odreaguję i się postaram przedstawić dokładnie "moje włości". Dom nie jest w aż tak świetnym stanie, ale nie jest to też ruina. Właściwie można w nim zamieszkać od razu, ale chcemy zrobić najpierw kilka poprawek i dopiero się wprowadzić. I szaleć!

Krysiu - te frontowe drzwi to obecnie "zmyła". One są atrapą, bo zamurowane. Od środka jest za nimi łazienka. A wejście od podwórka, już niestety nie tak ładne.

szostani - chcemy się wprowadzić do połowy lipca, no i chcemy najpierw wyremontować łazienkę, a jak się uda to i dach. A w międzyczasie będziemy robić co się da! A roboty - oj, oj!

Kinga - witam Cię i cieszę się, że się podoba. Może zmienimy dach i będzie jeszcze ładniejszy!?

Jeszcze dajcie mi trochę odsapnąć pls

Wiejski dom Margolci - na stare lata zaczynam od podstaw!
Wynajmowane ogrody Margolci
Pozdrawiam - Margolcia
Wynajmowane ogrody Margolci
Pozdrawiam - Margolcia
-
- Od: 21 kwie 2009, o 21:37
MARGOLCIU...dobrze myślisz aby to w nowym watku, w końcu już nie będziesz wynajmowała tylko u siebie mieszkała
Od przybytku głowa nie boli cz.4 Cz.5.aktualna
- ann_30
- Od: 7 mar 2012, o 10:36
Gratulacje
Od początku wierzyłam,że Wam się uda
Życzę dużo sił i zdrowia do tworzenia swojego własnego miejsca na ziemi.

Od początku wierzyłam,że Wam się uda

- Margolcia_K
- 200p
- Od: 27 kwie 2014, o 14:58