WITAM
MIŁYCH GOŚCI . Byłam na ogrodku i nawet posiałam już nasionka prymulek i trojeści ,gdyż one mają być stratyfikowane . Co lepiej na nie podziała jak ta mrożna pogoda . Akuratnie zawiał wiatr i troche nasionek trojesci pofrunęłoo sobie

. Ziemia nadal zmarznięta ,ale tam gdzie była nagrzana słonkiem szło siać Jestem ciekawa co z tego wyjdzie
MAŁGOSIU witam Cie w mojej oazie Cieszę się ,że coś Ci się u mnie podobało i chcesz wykorzystać to u siebie
KRYSIU z tych asiionek możemy się dopiero w przyszłym roku cieszyć [oczywiście jak wykiełkują

]
JOLU ona u mnie cały czas rośnie przy altance najpierw starej a teraz nowej . Czyli teren osłonięty a na dodatek ma mało słonka . Jakoś jej to nie szkodzi i cały czas ładnie kwitnie i się rozrasta
KRYSIU ciekawe ,który z producentów zamierza nabyć róże Delbarta . Wiesz gdyby na jakiejś mi mocno zależało to nawet i te 50 dych bym dała . Lepiej jak będą tańsze wtedy będzie również i większy zbyt
BASIU ta sklepowa miała płatki jakby była sztuczna gdyby nie te zielone liście to bym nie uwierzyła . Jestem ciekawa co z niej wyrośnie [czy wyrośnie]. Nie chciałam im dzisiaj tych domków odkrywać ,gdyż jest mrożno a tak jestem ciekawa Polki . Burgund ma piękne czerwone pąki ,ale 1 patyczek trafił szlag ,a do Fresji w ogóle nie zaglądałam nie zaglądałam
EWUNIU sama jestem ciekawa co z tego skalniakowego MIX-u wyrośnie .
MAJKA dostałam tę różę w bukiecie na urodziny ,więc obcięłam kwiatek i wsadziłam do ziemi z listkami i oczywiście nakryłam . Cały czas te listki były zielone aż do stopnienia 1 śniegu a teraz zrobiły się nieładne . No zobaczymy jak przyjdzie ciepełko co wtedy z niej będzie . Zapraszam wszyskich do nowego wątku.
Kliknij tutaj, aby przejść