Dodam, że wszystkie drzewka pięknie rosły przez ostatnie lata i właśnie ze względu na zbyt szybki przyrost musiałem je poprzenosić w inne miejsca.
Jeszcze rododendrony i azalie.Weigela pisze:Musi tam rosnąć coś co się głęboko nie korzeni.No wiem,że hortensje się nadają ,ale co jeszcze?
No to już jest zbyt skomplikowane pytanie jak dla mnieWeigela pisze:A jakie bylinki mogę do tego posadzić? Słońce jest tam do od rana,tak do 13-14 godziny.
To mamy te same całodzienne lekturyWeigela pisze:Ja mam podobny katalog-ten dodatkowo z krzewami i drzewkami.Też wiecznie go wertuję.
To naprawdę nie ja napisałem ten post?Nalewka pisze:To mamy te same całodzienne lekturyWeigela pisze:Ja mam podobny katalog-ten dodatkowo z krzewami i drzewkami.Też wiecznie go wertuję.
Te moje katalogi są już tak wyświechtane, że powinnam je znać na pamieć od ciągłego czytania i oglądania. Dziwne, bo wcale tak nie jest, ciągle znajduję w nich coś nowego, w sam raz do kupienia
![]()
![]()
![]()
Buk, grab to chyba jeszcze większe drzewa, cis pospolity także ale wszystkie doskonale rosną w formowanych żywopłotach. I o to mi właśnie chodzi, ja mówię oczywiście o choinie przycinanej i formowanej a nie puszczonej samopas.KrystianGolasz pisze:podstawowy gatunek Choiny to spore drzewo dlatego nie nadaje się .