Wiosna niedługo zagości w naszych ogrodach . Czas otworzyć nowy wątek . Poprzednie części: Danusia Mój ogród cz.1 i Danusia Mój ogród cz.2
Na początek troszkę wspomnień z ubiegłych lat .
Róża krzaczasta
Róża pnąca , NN
Jak milo , tyle gości . Agatko, witaj w moim ogródeczku. Marysiu witam. Aguś milo mi , Co do NN , też tak podejrzewam ale pewności nie mam . Moniko , różyczki maja się dobrze , zaczęły puszczać listki , wieczorem choinka została rozebrana , pocięta i gałązki właśnie otuliły sadzonki , jest im cieplutko, przewiewnie .Latem będą pierwsze kwiatki . Irenko , będzie mi bardzo milo Ciebie gościć .
Danusiu witam w nowym wątku Przepiękne wspomnienia pokazałaś , kolorowe bujne widoki. Błękitny anioł zjawiskowy, mój niestety nie przetrwał poprzedniej zimy, ale jest tak cudny, ze jeszcze raz kupię i posadzę.....
Irenko ta Ewuś już nie długo , dzień coraz dłuższy , zaraz trzeba myśleć o wysiewach . Aguś witam , Błękitny Anioł udał mi się , dopiero w przed wczoraj go obcięlam , wypuszcza dużo oczek , mam nadzieję że w zdrowiu dotrwa do wiosny . Iwonko witam w nowym wątku.